Pasi de urmat pentru alegerea incalzitorului potrivit pentru terasa ta

Este stiut deja ca iarna nu este chiar cel mai prietenos anotimp, mai ales atunci cand vine vorba de temperaturi, iar asta te limiteaza in a mai petrece timp pe terasa sau pe balcon. Insa nu si cand apelezi la un incalzitor pentru terasa. Fie ca faci parte din categoria celor care isi doresc un incalzitor pentru o terasa unde iti intampini clientii, fie ca iti doresti o sursa de incalzire pentru terasa proprie, acest articol iti va fi cu siguranta util.

Uite care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi ca sa alegi cel mai potrivit incalzitor pentru terasa ta!

Care este suprafata pe care vrei sa o incalzesti

Nu te grabi sa alegi un incalzitor doar pentru ca arata bine sau ti se pare mai economic. Trebuie sa te gandesti mai intai de toate la suprafata pe care vrei sa o incalzesti. Dupa ce ai stabilit marimea suprafetei, trebuie sa studiezi cu atentie caracteristica specifica si anume puterea ca sa afli daca este potrivit. Te intrebi unde poti gasi detalii despre aceasta caracteristica? Ei bine, informatiile despre putere si suprfata pe care o poate incalzi pot fi gasite in specificatiile produsului.

Gandeste-te la clima din zona ta

Conditiile meteo din zona in care te afli sunt un factor important care influenteaza alegerea unui incalzitor pentru terase.  Cu toate ca in Romania nu exista foarte multe tipuri de clima, totusi trebuie sa fii atent la diferentele dintre zone. Daca ar fi sa comparam zona muntoasa cu zona de campie, am observa imediat cateva diferente majore, cum ar fi gradele din termometre.

De pilda, daca te afli intr-o zona muntoasa, recomandat ar fi sa achizitionezi mai multe incalzitoare terasa puternice pentru a face fata cu brio conditiilor meteo. In cazul in care vantul este cel care predomina in zona ta, alegerea perfecta este reprezentata de incalzitoarele electrice cu stabilitate mare.

 Incalzitorul pentru terasa va fi mutat adesea?

Ai de gand sa muti locul incalzitorului pentru terasa de mai multe ori pe zi? Daca raspunsul este da, bine ar fi sa te orientezi catre un incalzitor usor de manevrat. De exemplu, poti alege unul cu roti.

Tot in acest capitol se poate incadra si modul de functionare a incalzitorului. Incalzitoare de terasa electrice trebuie tot timpul trebuie pozitionate langa o sursa de energie, iar cele pe gaz sunt destul de grele, asa ca daca vrei sa le muti, ar fi bine sa achizitionezi un model cu roti.

Gandeste-te la siguranta celor din jur

Spre deosebire de incalzitoarele pe gaz, incalzitoarele electrice si cele cu infrarosu sunt mult mai sigure, pentru ca nu au flacara deschisa. Cand te-ai decis la un incalzitor pentru terasa, verifica mai intai ce sisteme de protectie are, mai ales daca stii ca ai copii prin jur.

Acum ca ti-am dat toate indicatiile despre cum sa alegi un incalzitor pentru terasa, credem ca esti gata sa achizitionezi unul. Gasesti in magazinul nostru online incalzitoare cu halogen si incalzitoare cu infrarosu. Sa ai o iarna cat mai calduroasa!